Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa conopida...si de cele mai multe ori o pregatesc salata cu maioneza si gata. Acum s-a intamplat asa cum se intampla mai mereu in ultimul timp si ma gandesc sa diversific si sa experimentez anumite mancaruri...rezultatul a fost unul minunat, am mancat 2 portii:))
Conopida se spala si se desface buchetele. Eu am fiert-o la aburi, voi o puteti fierbe in apa daca nu aveti un steamer. Se fierbe 15-20 minute pana devine moale. Se scoate din steamer, se pune intr-o tigaie incapatoare sau wok, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se stropeste cu putin ulei de masline.
Cat timp a fiert conopida, am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat branza data pe razatoarea cu gauri mari si smantana. Feliutele de piept le-am taiat in bucati si le-am pus peste conopida fiarta la aburi. Am turnat si amestecul de oua cu branza, am pus capac si am lasat 5-10 minute la foc mic. Am luat capacul de pe wok, am dat focul putin mai tare si am mai lasat 5 minute sa se rumeneasca. Cand a fost gata am pus patrunjel tocat marunt si am servit alaturi de o salata de cruditati.
Pofta buna!!
1
Se poate baga si la cuptor mancarica, eu am vrut doar sa o gatesc mai repede si varianta de a o face in tigaie mi s-a parut mai rapida
2
Daca nu adaugati piept de porc, se poate folosi ca si garnitura
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult